Το παιδαγωγικό αφήγημα φαντασίας με τίτλο :

'' Ο Λας κι η Ελ ταξιδεύουν στο Σύμπαν '', αποτελεί μια προσπάθεια να δώσει στα παιδιά, σχολικής και προσχολικής ηλικίας, πληροφορίες για το Σύμπαν και το φυσικό χώρο που τα περιβάλλει. Ο στόχος είναι, το συγκεκριμένο αφήγημα, όπως και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν, με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους σε θέματα, όπως η αστρονομία, η χημεία, η γεωγραφία, κι η φυσική. Οι βασικοί ήρωες της σειρά είναι ο Λας κι η Ελ, δυο αγαπημένα αδερφάκια. 
Μαζί με αυτούς σε κάθε μια νέα ιστορία μπαίνουν κι από μια πλειάδα καινούργιων ηρώων, δοσμένοι μέσα από την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία .
Βέβαια, αυτή που μας προμηθεύει τους περισσότερους ήρωες είναι η" Φαντασία", που διαθέτει φτερά και γίνεται όχημα στα ταξίδια μας.
Με αυτό το διασκεδαστικό το τρόπο, καλούμε όλα τα παιδιά του κόσμου, να μπούνε στο όχημα μας και να ταξιδέψουμε σε ολόκληρο το Σύμπαν.  


Ένα εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο, συνοδευόμενο από δεκατέσσερα τραγούδια. Η έκδοσή του έγινε, έπειτα από έρευνα και μελέτη και με την συμβουλευτική αρωγή, από παιδοψυχολόγους, λογοθεραπευτές και κοινωνικούς λειτουργούς. Τα παιδιά πολλές φορές δηλώνουν άρνηση για κάποιο φαγητό και αυτό οφείλετε κυρίως στην εικόνα του. Έρευνες έδειξαν πως ο πιο ευχάριστος τρόπος μάθησης, είναι το τραγούδι και ο χορός. Μάθετε λοιπόν στα παιδιά σας, την Ελληνική μεσογειακή κουζίνα, διασκεδάζοντας. Διδάξτε τα, τι τους προσφέρει η διατροφή αλλά και τις ρίζες της κουζίνας μας! Ενισχύστε την επικοινωνία της οικογένειας τραγουδώντας όλοι μαζί, με την βοήθεια της ειδικά διαμορφωμένης φωνητικής ενορχήστρωσης. Δώστε στα παιδιά σας και μουσική παιδεία μέσα από δεκατέσσερα διαφορετικά είδη μουσικής και ρυθμούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.